Parrot Fish Dive

"Explore the Depths with Parrot Fish Dive: Where Every Dive Unveils a World of Wonders!

Sammenligning av tradisjonelle sigaretter og E-sigaretter

Regjeringen har en plan om å øke sigarettprisen. Gjennomsnittlig pris på sigaretter for øyeblikket er $ 4- $ 7, og regjeringen vil øke den til $ 20. Denne planen vil bli implementert snart. Dette formålet er å forhindre antall unge røykere og også redusere antall dødsfall på grunn av røyking. Lær mer om eNikotin`s blogg.

Folk reagerer på dette problemet med en annen måte å tenke på. Noen mennesker er enige og noen av dem er uenige. De som er enige har en oppfatning av at planen kan lykkes med å redusere antall unge røykere. For tiden kan barn eller studenter kjøpe sigaretter fordi det er lav pris. Hvis prisen er høy, kan de ikke kjøpe sigaretter fordi pengene deres ikke er nok. De som er uenige har en oppfatning om at planen vil få fabrikkarbeidet til å få sparken. Dette er fordi sigarettfabrikkeiere kan erstatte dem med maskin, og det er mer effektivt for dem. Hvis det skjer, vil antallet arbeidsledige øke dag for dag. For brukere av e-sigaretter er det ikke et stort problem, fordi de ikke får effekten. De har kjøpt e-cigs som er billigere enn tradisjonelle sigaretter

Kanskje vi tror at e-sigaretter er det samme som tradisjonelle sigaretter. Har de samme farene og farene. Faktisk er de forskjellige. Den mest synlige forskjellen mellom e-cigs og tradisjonelle sigaretter er i e-cigs du trenger ikke å kaste baken og ingen overkostninger for å kjøpe den. Du trenger bare å kjøpe den en gang, og du kan bruke den lenge. Du trenger bare å lade batteriene for å bruke det igjen.

Du kan smake hvilken som helst smak du vil, og det er stort sett fruktsmaker. Du får en annen følelse når du inhalerer den. Det er ingen dårlig ånde fordi du bare smaker brennevin og ikke tobakk. Dampen som pustes ut har ingen langvarig lukt. Ingen stinkende klær forårsaket av tobakk.

E-sigaretter kan brukes hvor som helst fordi røyken raskt fordamper. Tradisjonelle sigaretter inneholder ganske mye nikotin, men i elektriske cigs tilfredsstiller de bare nikotinsug. Så det er færre risiko for e-sigaretter enn tradisjonelle sigaretter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *